Tuesday, December 18, 2018
AfaceriComunicat de presa

Echipamente restaurante – piese si accesorii bucatarii profesionale

Piese de schimb pentru industria Horeca

Compania Rovio Colection este furnizor de piese de schimb, accesorii, echipamente si utilaje HoReCa. Magazinul online www.roviocolection.com  contine o gama larga de piese utilizate in industria alimentara si hoteliera – bucatarii profesionale, restaurante, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, covrigarii, firme de catering, fast-food-uri. Comercializam piese de schimb pentru echipamente de gatit, produse de refrigerare si congelare, masinipentru prepararea alimentelor, echipamente de panificatie, mese si rafturi de lucru, spălătorii industriale, sisteme de ventilaţie şi climatizare. Clientii nostril catre care ne-am indreptat atentia pentru a le oferi cele mai profesionale articole sunt  hotelurile, pensiunile cat si restaurant de top, fast-food-uri, pizzerii.

De ce echipamente ai nevoie pentru un restaurant ?

Daca intentionezi sa iti deschizi propriul restaurant, un pas important este acela de a decide cum iti vei organiza si aranja bucataria. Un restaurant are nevoie de o gama mare de echipamente de gatit pentru a putea oferi clientilor sai cele mai bune preparate culinare, proaspete si bine gatite. De aceea se poate  remarca faptul ca  bucataria va fi centrul afacerii, locul in care meniul prinde viata. In acest caz este nevoie de echipamente de gatit profesionale, iar ROVIO COLECTION vine in ajutorul tau cu cele mai noi echipamente, piese si accesorii in domeniu.

  1. Frigidere si congelatoare – Toate bucatariile profesionale au nevoie de o unitate de refrigerare (frigider, congelator) pentru a mentine produsele proaspete cat si pentru depozitarea alimentelor. Unitatile de racire de calitate sunt concepute pentru a satisface nevoile industriei alimentare. Indiferent de tipul pe care il alegi, unitatea de racire va fi esentiala pentru restaurant. Noi va putem pune la dispozitie atat echipamente cat si piese de schimb pentru congelatoare, refrigeratoare, masini de gheata etc.
  2. Preparare produse alimentare – Mesele de preparare, suprafete de taiere sunt esentiale pentru orice bucatarie profesionala si ele sunt de diferite dimensiuni. Alege suprafetele de pregatire din otel inoxidabil. Otelul inoxidabil este rezistent la coroziune, rezistent la atacurile sucurilor organice de la carne si poate rezista la diferite solutii de curatare dure.
  3. Cutite pentru taiere- ROVIO COLECTION iti pune la dispozitie toate tipurile de feliatoare, cutite industriale pentru o bucatarie profesionala. Pentru cantitati mari de alimente sau alimente care trebuiesc taiate va punem la dispozitie feliatoare electrice profesionale. Feliatoarele electrice iti pot economisi timp si forta de munca.
  4. Cuptoare – Majoritatea bucatariilor profesionale sunt echipate cu cuptoare. Daca restaurantul tau este focusat pe alimente coapte, atunci sigur vei avea nevoie de un cuptor cu convectie. Spre deosebire de cuptoarele obisnuite, un cuptor cu convective are un ventilator si un sistem de evacuare care arunca aer cald in jurul alimentelor. Sunt aparate excelente pentru prajire, gatire, produse de patiserie.

In concluzie, la noi poti gasi toate echipamentele si accesoriile pentru o bucatarie profesionala bine echipata. Printre cele mai cautate piese de schimb se remarca garnituri usa, motor ventilator, rezistenta cuptor, rezistenta masina spalat vase.  Deasemenea asiguram service, intretinere, reparatie pentru toate tipurile de echipamente profesionale HoReCa si pentru orice producator.

Leave a Reply

Acest site folosește module cookie. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe acest site acceptați politica de confidentialitate si termeni si conditii . Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web sunt disponibile făcând clic pe setari cookie .
Accepta
Setari private ×
×