Review overview
summary
9.3Incearca reteta pentru snitel de pui crocant.
Incearca aceasta reteta snitel de pui in crusta crocanta. Pentru realizarea acestui preparat delicions snitel de pui, am folosit fasii in piept de pui. Preparatul poate fi servit alaturi de o salata, un cartof prajit. Care e partea cea mai buna? Copiilor sigur le va place acest preparat.
Mod de preparare:
Pentru a prepara un snitel de pui, puneti in trei boluri separate faina cernuta, ouale batute si pesmetul.
Sarati usor fasiile din piept de pui
Invelitile in folie alimentara si batetile usor cu un ciocan pentru batut carne pentru a se fragezi.
Treceti fasiile din piept de pui prin faina pe ambele parti si scuturati usor excesul de faina.
Treceti prin ou fasiile din piept de pui. Scurgeti excesul de ou.
Presati fasiile de pui prin pesmet, pe ambele parti, pentru a se lipi cat mai bine.
Incalziti 4 linguri de ulei.
Asezati la prajit fasiile de pui, rumenindu-le pe ambele parti.
Cand sunt bine prajite scoateti-le pe un serbet absorbant pentru a scapa de excesul de ulei.
Mod de servire.
Preparatul se serveste cald, alaturi de o salata si o garniture cartofi prajiti, piure de cartofi sau pilaf.